De Deyne, Verhoeye
Accountants en Belastingconsulenten
Home  Diensten  Publicaties  Studenten  Tarieven  P.Boek  Bibliotheek  Weg  E-mail
Internet Boekhouden
P.Boek werkt "over het internet". De gegevens staan bij ons op kantoor op een internetserver.
Om snel te kunnen inboeken, wordt enkel bij het begin en het einde van een inboeksessie contact gezocht met de internetserver. Zo hebben we constant zicht op de gegevens van onze klanten. We kunnen meteen inboekingen corrigeren en snel advies geven.
Controles
P.Boek voert heel wat controles uit alvorens een boeking te aanvaarden. Die controles moeten evidente fouten uitsluiten.

P.Boek DDV

Op deze pagina's wordt informatie gegeven bij P.Boek (uit te spreken als "pé punt boek").

Dat is het eigen boekhoudpakket van De Deyne, Verhoeye Accountants en belastingconsulenten dat door onze KMO klanten kan gebruikt worden om zelf de boekhouding bij te houden of die te raadplegen nadat wij het inboekwerk hebben gedaan.

Het pakket laat toe een vlotte en goede samenwerking tussen klant en kantoor te organiseren. Uiteraard hebben wij tal van klanten die met een ander pakket werken. Maar in eenvoudige situaties kan P.Boek een prima oplossing zijn.

P.Boek is een klassiek boekhoudpakket dat alle traditionele boekhoudtaken aankan.

Bijkomende troef is dat het pakket werkt “over internet”. De klant kan dus via internet zijn boekhouding bijhouden of raadplegen. De boekhoudbestanden staan op een centrale internetserver. Zo beschikt de klant steeds over de meest recente informatie en kan hij gegevens consulteren of inboeken waar hij zich ook bevindt. Zonder enige aanpassing kan de klant van thuis uit, op het werk of op om het even welke plaats precies dezelfde handelingen stellen.

Vragen bij het inboeken worden in een handomdraai beantwoord. Iedereen op kantoor kent P.Boek door en door. Als een klant inbelt met een vraag kunnen wij de klant letterlijk bij de hand nemen bij het inboeken.

Meld problemen aan Wouter Verhoeye  -   DDV Online Disclaimer