De Deyne, Verhoeye
Accountants en Belastingconsulenten
Home  Diensten  Publicaties  Studenten  Tarieven  P.Boek  Bibliotheek  Weg  E-mail
Vacature boekhouder
Wij vragen:
Vacature master rechten
Wij vragen:
Wij bieden

Vacatures

Ons kantoor is opzoek naar nieuwe medewerkers. In wezen hebben wij naast een secretariaat, globaal gezien twee functies: accountants en juristen.

Binnen de groep accountants hebben wij drie niveaus: senior accountants, junior managers en assistenten.

Onze juristen helpen de senior accountants bij hun taken. Niet meteen voor de hand liggende vragen van de klant of een probleem in een dossier dat verder opzoekwerk vraagt, kan door een jurist in de diepte uitgezocht worden.
Maar zij hebben ook eigen werk. Een aantal voorbeelden. Het schrijven van overeenkomsten (o.a. huurovereenkomsten, kopen en verkopen van aandelen en handelsfonds, opvolging in familiale ondernemingen en aandeelhoudersovereenkomsten), het voorbeiden en begeleiden van het oprichten en ontbinden van vennootschappen, fusies, splitsingen, het indienen en verdedigen van bezwaarschriften, het geven van antwoorden op vragen om inlichtingen, berichten van wijziging van aangifte, minnelijke inregelstellingen B.T.W., vragen met betrekking tot het sociaal statuut van zelfstandigen, het contact opnemen met buitenlandse collega's voor vragen die zij ons stellen of vragen die wij hebben, het meewerken aan publicaties van Jan Verhoeye, ... Juristen helpen Jan ook bij zijn zuivere consultingwerk. Daarbij is doorzettingsvermogen en het zich kunnen vastbijten in een dossier, onontbeerlijk.
Bij dit alles kunnen ze gebruik maken van een echt uitgebreide eigen bibliotheek en uiteraard van knowledge data bases waarop wij geabonneerd zijn via het internet.

Voor beide functies is het belangrijk dat u zelfstandig kan werken. U regelt immers met uw team zelf uw tijdsindeling. U moet kennis hebben van het Frans en woonachtig zijn in GENT of omgeving. Wij bieden loon naar werk. U krijgt een boeiende bijkomende opleiding om te leren werken met onze software. Via update seminaries blijft u op de hoogte van nieuwe wetgeving en ontwikkelingen in ons vakgebied. G ezien de externe activiteiten van Jan Verhoeye zit u mee aan de bron bij nieuwe ontwikkelingen. Juniors en assistenten worden aangemoedigd IAB stage te doen om accountant en/of belastingconsulent te worden. U kan doorgroeien van assistent, naar junior tot senior manager (zie ook Medewerkers).

Hebt u interesse? Mail of bel ons (vragen naar Annie SEGERS) en wij nodigen u uit voor een gesprek.